13.10.2020 | Gemeente
NIEUWS GEMEENTE HAAREN

Week 42 12 oktober 2020


Herindeling Haaren: uw gegevens naar uw nieuwe gemeente
Per 1 januari 2021 houdt de gemeente Haaren op te bestaan. De vier dorpen van onze gemeente worden toegevoegd aan buurgemeenten. Haaren komt bij gemeente Oisterwijk, Helvoirt bij gemeente Vught, Esch bij gemeente Boxtel en Biezenmortel bij gemeente Tilburg.


Uw nieuwe gemeente informeert u
Uw nieuwe gemeente wil u goed en tijdig informeren over bijvoorbeeld algemene zaken als afval of belastingen. Het kan ook gaan over uw persoonlijke situatie, bijvoorbeeld als u een uitkering krijgt. Daarom kan het zijn dat uw toekomstige gemeente al vóór 1 januari 2021 contact met u opneemt.

Overdracht gegevens
Om u tijdig te informeren over wat de herindeling betekent voor uw specifieke situatie, is het nodig dat de gemeente Haaren uw (persoons)gegevens voor 1 januari 2021 al deelt met uw nieuwe gemeente. Dit doen wij volledig volgens de normen van de privacywet. Wij delen uw (persoons)gegevens daarom alleen met uw nieuwe gemeente; niet met alle bij de herindeling van Haaren betrokken gemeenten. Per 1 januari 2021 zijn alle gegevens van de dorpen en de verantwoordelijkheid over die gegevens overgedragen aan de nieuwe gemeenten.

Meer informatie
Benieuwd naar hoe zaken in uw nieuwe gemeente geregeld zijn? Denk hierbij aan informatie over zorg en ondersteuning, vergunningen, afval, belastingen of het aanvragen van een reisdocument? Kijk alvast op de website van de betreffende gemeente:
Gemeente Oisterwijk: www.oisterwijk.nl
Gemeente Vught: www.vught.nl
Gemeente Boxtel: www.boxtel.nl
Gemeente Tilburg: www.tilburg.nl

----------

15 oktober
RAADSPLEIN ANDERS VAN OPZET
Ter voorbereiding op de raadsvergadering van 29 oktober 2020 is op donderdag 15 oktober 20.00 uur een raadsplein. Door de coronarichtlijnen van het kabinet en de RIVM kunnen hierbij nog steeds maximaal 30 personen aanwezig zijn. De opzet van het raadsplein is dan ook anders dan gebruikelijk.

Aanmelden
Het raadsplein heeft een besloten karakter. Om het gesprek met de raads- en commissieleden toch mogelijk te maken, geven we bij elk onderwerp drie personen de mogelijkheid deel te nemen aan het gesprek. Belangstellenden moeten zich hiervoor aanmelden via de griffie: griffie@haaren.nl. Doe dit vóór donderdag 15 oktober 12.00 uur, aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst gehonoreerd.Downloadbestand
(.pdf) ca. 84 KB
Download bestand


Ingevoerd op 13.10.2020 door victor