08.06.2020 | Gemeente
NIEUWS GEMEENTE HAAREN

NIEUW FIETSPAD OUDE BOSSCHEBAAN
Vanaf 15 juni gaan we aan de slag met het fietspad langs de Oude Bosschebaan. Het huidige fietspad is nodig aan vervanging toe. Na een voortraject met diverse partijen kunnen we nu van start met het aanleggen van een hoogwaardig fietspad.


De Oude Bossche Baan is onderdeel van de fietsstructuur die de verschillende delen van het Van Gogh Nationaal Park met elkaar verbindt. Het verbeteren en opwaarderen van het huidige fietspad voegt kwaliteit toe voor zowel recreatieve fietser maar ook voor de fietser die het pad gebruikt voor niet-recreatief verkeer.

Wat gaan we doen?
Het fietspad wordt een tweerichtingsfietspad van maar liefst 3,5 m breed. Als ondergrond wordt duurzaam beton gebruikt. Het pad wordt vernieuwd vanaf de Nieuwkuijkseweg tot aan mini-camping Weideblik.

Werkzaamheden
De werkzaamheden starten 15 juni en worden uitgevoerd door Strukton. Tijdens de werkzaamheden wordt het huidige fietspad afgesloten. Fietsers kunnen gebruik maken van de Guldenberg. Voor de veiligheid plaatsen we hier tijdelijk verkeersremmende maatregelen. We verwachten het nieuwe fietspad voor de zomervakantie te openen.

Het project wordt gedeeltelijk gerealiseerd met financiële steun van de provincie Noord-Brabant.---------

AFSPRAKEN MAKEN ONLINE WEER MOGELIJK
U kunt weer digitaal, via de website haaren.nl, een afspraak maken voor bijvoorbeeld het aanvragen van een rijbewijs of paspoort. Voor het ophalen van uw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs, afgeven van brieven of een gevonden voorwerp, maar ook voor het ophalen van zakken voor het plastic kunt u gewoon binnenlopen tijdens onze openingstijden.

--------

Downloadbestand
(.pdf) ca. 110 KB
Download bestand


Ingevoerd op 08.06.2020 door victor