12.05.2020 | Gemeente
NIEUWS GEMEENTE HAAREN

INWONERS TEKENEN ENTHOUSIAST MEE AAN KIOSK
We ontvingen, na onze oproep voor tekeningen, bijna 20 inzending voor de kiosk. We zijn ontzettend blij met de getoonde betrokkenheid van onze inwoners.


Hoe nu verder?
Inmiddels is bekend welke architect aan de slag gaat met het ontwerp van de kiosk. De keuze is gevallen op Bedaux De Brouwer uit Goirle. Deze architect krijgt alle inzendingen van ons en gaat hiermee aan de slag. Hij maakt 2 à 3 ontwerpen aan de hand van de inzendingen van inwoners. Deze ontwerpen leggen we ter keuze voor aan onze inwoners. Het ontwerp met de meeste stemmen wordt verder uitgewerkt.


----------

Vermijd drukte en houd 1,5 meter afstand
Vanaf maandag 11 mei geven we stap voor stap meer ruimte. Dit kan alleen als iedereen zich aan de maatregelen tegen het coronavirus blijft houden. Meer informatie over de versoepeling vindt u op onze website www.haaren.nl of kijk op de website van de Rijksoverheid www.rijksoverheid.nl/coronavirus

----------

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN HEMELVAART
Op dit moment gelden er al gewijzigde openingstijden. Met Hemelvaartsdag komt hier nog een wijziging bij. Op donderdag 21 mei en op vrijdag 22 mei is het gemeentehuis de hele dag gesloten.

----------Downloadbestand
(.pdf) ca. 181 KB
Download bestand


Ingevoerd op 12.05.2020 door victor