25.02.2020 | Gemeente
NIEUWS GEMEENTE HAAREN

HEEFT U HEM AL? DE BOUWAPP
Benieuwd naar de allerlaatste stand van zaken over de herinrichting Mgr. Bekkersplein? Volg de werkzaamheden dan via de zogenaamde Bouwapp en krijg updates automatisch binnen op uw telefoon.
App downloaden
Download de app via de Appstore of via Google Play. Als u de app heeft gedownload kunt u bovenin via de zoekbalk Herinrichting Mgr. Bekkersplein typen. Het project komt dan tevoorschijn. Door op het gele sterretje te drukken is het project ingesteld als uw favoriet.
Op deze manier hoeft u niets meer te missen over wat er buiten gebeurd.

Geen telefoon of liever anders geïnformeerd worden? Ook dat blijven we doen. Houd onze website (www.haaren.nl/mgr-bekkersplein), online media en huis-aan-huis bladen in de gaten.

-----

MOLENBAANTJE NIET MEER TOEGANKELIJK VOOR DOORGAAND VERKEER
Het Molenbaantje in Biezenmortel is een halfverhard pad dat veelvuldig gebruikt wordt door verkeer dat geen bestemming heeft aan het Molenbaantje. De bewoners ervaren overlast in de vorm van hardrijden en bijbehorende stofvorming. Naast de overlast voor bewoners ligt het Molenbaantje binnen de zone van het Natura 2000-gebied ‘Loonse en Drunense Duinen en Leemkuilen’. Dit is een beschermd gebied dat, waar mogelijk, verkeersluw dient te zijn.
De weg wordt tussen de Haarensebaan en de Van Ginnekenweg afgesloten voor doorgaand verkeer.

Verkeersbesluit
Wilt u het verkeersbesluit hiervan inzien? Dat kan uiteraard. Het ligt ter inzage van 20 februari 2020 tot 3 april 2020. Maakt u wel eerst een afspraak?

-----------
BEKENDMAKINGEN DAG LATER
Vanwege carnaval verschijnt de papieren versie van de bekendmakingen een dag later. Op donderdag 27 februari kunt u ze ophalen bij de dorpshuizen. Wist u dat u de bekendmakingen ook per e-mail kunt ontvangen? Stuur een berichtje naar communicatie@haaren.nl en u ontvangt iedere dinsdagmiddag de bekendmakingen in uw mailbox.


-------


SPREEKUREN COLLEGE
Heeft u een vraag die u graag met de burgemeester of een van de wethouders wilt bespreken? Dat kan heel gemakkelijk tijdens de spreekuren. Het volgende spreekuur is maandag 2 maart van 19.00 tot 20.00 uur:
wethouder Blom in HelvoirThuis in Helvoirt.
wethouder Verschuren in Den Domp in Haaren.
burgemeester de Boer in De Vorselaer in Biezenmortel
wethouder van Hal in de Es in Esch.

--------

PRIKBORD
5 maart: Raadsvergadering, 20.00, gemeentehuis
19 maart: Raadsplein, 20.00 uur, gemeentehuis

Downloadbestand
(.pdf) ca. 129 KB
Download bestand


Ingevoerd op 25.02.2020 door victor