19.04.2019 | Gemeente
NIEUWS GEMEENTE HAAREN

Nagekomen NIEUWS GEMEENTE HAAREN
Week 16

ASFALTWERKZAAMHEDEN HELVOIRTSEWEG MOLENSTRAAT 29 APRIL- EIND MEI

De gemeente Haaren voert vanaf 29 april wegwerkzaamheden uit aan de Helvoirtseweg-Molenstraat (Vanaf de Kantstraat /gemeentewerf) tot de kruising N65.
Het asfalt wordt vervangen en enkele aanpassingen gerealiseerd. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in de avonduren en nachten tussen 19.00 uur- 6.00 uur. In deze nachtelijke uren wordt het verkeer richting de N65 en v.v. omgeleid via de Mgr. Zwijssenstraat. De werkzaamheden zullen naar verwachting eind mei gereed zijn.
Dit betekent ook dat de buslijn 140 een andere route zal rijden.De haltes aan de Molenstraat en Helvoirtseweg komen tijdelijk te vallen. De bus zal vanaf de N65 richting mgr Zwijssenstraat rijden. De bus vervolgt zijn weg naar de Kanstraat richting Heuvelstraat en de Kerkstraat. Hierdoor is het centrum per bus toch bereikbaar.


VERVANGEN WATERLEIDING KERKSTRAAT DINSDAG 23 APRIL VRIJDAG 26 APRIL
Aannemer Timmermans Infra voert namens Brabant Water werkzaamheden uit aan de waterleiding in de Kerkstraat. Deze werkzaamheden zullen plaatsvinden op dinsdag 23 april tot en met vrijdag 26 april. De Kerkstraat is in deze periode afgesloten. De bedrijven en omwonenden zijn wel bereikbaar. Dit betekent ook dat buslijn 140 een andere route zal rijden en alleen stopt aan de Molenstraat en 't Eind in Haaren en helaas niet in het centrum. Fietsers kunnen gebruik maken van de Kerkstraat. Voor het overige verkeer wordt een omleiding gezorgd.


Ingevoerd op 19.04.2019 door victor