08.03.2019 | Gemeente
2019-03-08-gemeente.jpg NIEUWS GEMEENTE HAAREN

Stempassen niet bezorgd? Vervangende pas nodig?

Op 2 maart zijn de stempassen voor de verkiezingen op 20 maart bezorgd.
Heeft u geen stempassen ontvangen, dan kunt U vervangende stempassen aanvragen:
Dit kan schriftelijk tot 15 maart. U krijgt uw nieuwe stempas thuisgestuurd. Het aanvraagformulier voor een vervangende stempas vindt u op onze website op de pagina ”verkiezingen 20 maart 2019”;U kunt dat ook persoonlijk doen bij de Gemeentewinkel. Dit kan tot 19 maart, 12.00 uur. Hierbij moet u zich identificeren. U moet in dat geval een geldig identiteitsdocument tonen: dat mag dus niet verlopen zijn! U krijgt uw vervangende stempas meteen mee. Maak hiervoor altijd een afspraak.

Wilt u in een andere gemeente stemmen? Vraag dan een kiezerspas aan

U hebt een kiezerspas nodig als u in een andere gemeente wilt stemmen dan waar u woont. Bijvoorbeeld als u in een andere gemeente werkt. Een kiezerspas vraagt u aan bij de gemeente waar u staat ingeschreven.
Voor de verkiezingen voor de Provinciale Staten kunt u stemmen in een andere gemeente in onze provincie. Voor het waterschap geldt, dat de andere gemeenten ook in hetzelfde waterschap de Dommel horen te liggen. Dit kunt u opzoeken op onze website.

Het aanvragen kan op twee manieren:
Het kan schriftelijk. Hiervoor kunt u een formulier downloaden van onze website (pagina Verkiezingen 20 maart 2019. Dit kan tot uiterlijk 15 maart aangevraagd worden.
Persoonlijk kan dit tot uiterlijk 19 maart 12.00 uur bij de Gemeentewinkel. U krijgt de kiezerspas dan meteen mee. Maak hiervoor wel een afspraak, dit kan via onze website (kiezerspas > afspraak maken).

Meer informatie nodig? Lees goed de bijlage in de envelop van uw stempas of www.haaren.nl/verkiezingen.

Op 20 maart zijn onze balies ook voor andere vragen en producten extra open,
van 8.00 tot 19.00 uur.
Maak ook hiervoor wel even een afspraak!


Afsluiting n65 richting tilburg 29 en 30 maart
Rijkswaterstaat voert onderhoud uit op de N65 richting Tilburg tussen
knooppunt Vught en de Pannenschuurlaan. Tijdens de wegafsluiting wordt het wegdek van de N65 op diverse loacties (o.a. vier kruisingen) gerepareerd.
Weekendafsluiting
Week 13: N65 richting Tilburg is dicht tussen knooppunt Vught en de kruising van de N65 met de Pannenschuurlaan.
Vrijdag 29 maart 21.00 uur tot zaterdag 30 maart 12.00 uur
Zaterdag 30 maart 21.00 uur tot zondag 31 maart 09.00 uur
(Reserveweekend: week 14 – vr/za 5/6 april 21.00-12.00 uur en za/zo 6/7 april 21.00-09.00 uur)


Omleidingen en afgesloten wegvak
De A65/N65 is dicht in de richting van Tilburg, van knooppunt Vught tot de kruising van de N65 met de Pannenschuurlaan. Vanaf de Pannenschuurlaan is de N65 richting Tilburg weer open.
De belangrijkste omleidingsroutes zijn als volgt:
Grootschalige omleidingsroutes van ’s Hertogenbosch naar Tilburg lopen via Waalwijk (A59 – N261) en via Eindhoven (A2 – A58).
Verkeer met bestemming ’s-Hertogenbosch-Centrum, Vught-Centrum en Vught-Zuid wordt omgeleid via afslag 24 aan de A2 (Vught). De omleiding voor verkeer naar Vught-Noord loopt via de Randweg Den Bosch-Heunweg. Verkeer in Vught kan de A65 oversteken bij de De Breautelaan, Taalstraat en de Aard Heymanlaan/Rembrandtlaan.
De omleiding naar de plaatsen langs de N65 loopt via Randweg Den Bosch-Deutersestraat-Cromvoirt-Nieuwkuijkseweg en splitst zich daar naar Helvoirt/Haaren en Biezenmortel/Udenhout.
Verkeer uit Helvoirt richting Tilburg rijdt om via Lindelaan-Udenhoutseweg-Biezenmortelsestraat-Gommelsestraat-Heusdensebaan-Kreitenheideweg.
Tijdens de afsluiting van vrijdag 21.00 uur tot zaterdag 12.00 uur kunnen de volgende kruisingen niet overgestoken worden:
J.F.Kennedylaan / Helvoirtseweg in Vught ● Torenstraat / Molenstraat in Helvoirt
Boslaan / Vijverbosweg in Vught ● Heusdensebaan bij Biezenmortel
Verkeer wordt ter plaatse omgeleid.
Alle percelen met een uitrit van hun perceel op de N65 richting Tilburg moeten het afgesloten wegvak oversteken naar de N65 richting ’s-Hertogenbosch en vanaf daar de omleiding volgen.

Openbaar Vervoer
De busdienst van Arriva tussen ’s-Hertogenbosch en Tilburg wordt aangepast. Lijn 140 rijdt vanaf station ’s-Hertogenbosch direct naar Tilburg via de A59 en de N261. Tussen busstation Helvoirt en
Tilburg wordt een vervangende bus ingezet die volgens de dienstregeling van lijn 140 rijdt via Haaren en Oisterwijk. Lijn 140 tussen ’s-Hertogenbosch en Helvoirt vervalt. Reizigers wordt verzocht
alternatieve buslijnen te nemen richting Vught en Helvoirt. Reizigers worden door Arriva geïnformeerd.

Overlast
Naast overlast voor het verkeer vanwege de wegafzettingen en omleidingen, kunnen de direct omwonenden geluidsoverlast en geuroverlast ervaren door het materieel en de
asfalteerwerkzaamheden, met name op vrijdag-/zaterdagnacht tussen 21.00 en 06.00 uur.
Contact
Voor vragen kunt u contact opnemen met Marit Laane, omgevingsmanager Via Optimum: tel 06 393 212 85, mail omgeving@viaoptimum.nl , of het informatienummer van RWS 0800-8002Downloadbestand
(.pdf) ca. 194 KB
Download bestand


Ingevoerd op 08.03.2019 door victor