13.05.2018 | Gemeente
2018-04-19-gemeente-fixiapp.jpg NIEUWS GEMEENTE HAAREN Week 17

FIXI APP VERVANGT MELDPUNT HAAREN

Misschien heeft u er al iets van meegekregen, van onze vernieuwde fixi app. Met deze app maakt u melding van problemen in de openbare ruimte.

Ziet u bijvoorbeeld zwerfaval op straat, een rioolkast die op storing staat of een verzakte straatsteen? Download dan de Fixi app en geef dit snel en gemakkelijk door!


Het voordeel van de fixi app is dat uw melding meteen bij de juiste behandelaar binnenkomt. Hij of zij kan hier dan direct mee aan de slag. Ook krijgt u een terugkoppeling wanneer het probleem is opgelost.

Het blijft ook mogelijk om uw melding door te geven via haaren.nl/melding.DODENHERDENKING 4 MEI 2018

Haaren
Wij nodigen alle inwoners van de gemeente uit voor de dodenherdenking in het dorp Haaren
Bij het monument voor de Schotse Bevrijders (aan de achterkant van het gemeentehuis) in Haaren wordt om 18.00 uur een korte plechtigheid gehouden.
Vervolgens worden om 18.15 uur bloemen gelegd bij het tableau in de hal van het gemeentehuis.

Helvoirt
Namens Stichting Comité Helvoirt nodigen wij alle inwoners van de gemeente uit voor de dodenherdenking in het dorp Helvoirt.(hoek Torenstraat/Kastanjelaan).

De herdenking in Helvoirt vindt plaats aansluitend aan de herdenking in Haaren.
Om 19.00u begint de herdenkingsdienst in de St. Nicolaaskerk, ter nagedachtenis aan de gevallenen. Na afloop om 19.45 uur vertrekt de stoet naar het monument voor de plechtigheid.

Na afloop van de plechtigheid in Helvoirt, nodigt het gemeentebestuur alle aanwezigen van harte uit voor een kopje koffie bij De Heeren JansenBEVRIJDINGSVUURESTAFETTE 2018 KOMT OOK WEER NAAR HAAREN

“Haaren In Beweging” bracht weer een groep van enthousiaste hardlopers op de been. Zij halen het bevrijdingsvuur op in Wageningen in de nacht van 4 op 5 mei en brengen het in estafette naar onze gemeente

We verwachten de lopers met het vuur in Haaren op zaterdag 5 mei om ongeveer 10.30 uur ’s morgens bij het Monument van de Schotse Bevrijders aan de Driehoeven, grenzend aan het gemeentehuis.

Wij nodigen u van harte uit om bij dit speciale moment aanwezig te zijn!

Downloadbestand
(.pdf) ca. 96 KB
Download bestand


Ingevoerd op 13.05.2018 door victor