/// Printversie ///


NIEUWS GEMEENTE HAAREN
GELUIDSWAGEN? VRAAG EEN ONTHEFFING AAN!
Het is januari en dat betekent dat carnaval alweer bijna voor de deur staat. In 2019 werkten we, in relatie tot geluidswagens, voor het eerst samen met Hilvarenbeek en Oisterwijk. Ook dit jaar slaan we de handen ineen. Het is daarom ook dit jaar verplicht om een ontheffing aan te vragen wanneer u met een geluidswagen door één of meerdere van deze gemeenten wil rijden.
Hoe vraag ik ontheffing aan?
Op de websites van de gemeenten Haaren www.haaren.nl , Hilvarenbeek www.hilvarenbeek.nl en Oisterwijk www.oisterwijk.nl vindt u het aanvraagformulier. Mail dit formulier ingevuld naar de betreffende gemeente.
LET OP! Voortaan is het voor verenigingen niet meer nodig om bij alle drie de gemeenten een ontheffing aan te vragen als je route daar doorheen loopt. Wanneer je door alle drie de gemeenten heen rijdt, volstaat het dus om bij één gemeente voor de hele route (door de drie genoemde gemeenten) een ontheffing aan te vragen
De aanvraag voor een ontheffing dient uiterlijk vrijdag 31 januari bij de gemeente binnen te zijn.

Uitgangspunten
Om alles goed te laten verlopen, hebben we enkele uitgangspunten opgesteld. Deze zijn
Hierbij hanteren we de volgende uitgangspunten:
- Verenigingen vragen bij de eigen gemeente een ontheffing aan. Ook als de route door één van de andere twee samenwerkende gemeenten loopt. Het is niet nodig om ook bij hen een ontheffing aan te vragen.
- Voor verenigingen die niet uit de gemeenten Haaren, Hilvarenbeek of Oisterwijk komen: vraag een ontheffing aan bij de gemeenten die je als eerste passeert. Dit betekent bijvoorbeeld dat een vereniging uit Oirschot, die op weg is naar Haaren, bij de gemeente Oisterwijk een aanvraag doet. De ontheffing wordt dan ook voor Haaren afgegeven.


De ontheffingen zijn alleen rechtsgeldig in de gemeenten Haaren, Hilvarenbeek en Oisterwijk!

----------------------------

ONTVANG DE BEKENDMAKINGEN PER E-MAIL
Iedere week maken we een bulletin met daarin een samenvatting van de openbare bekendmakingen en, indien beschikbaar, de raadsinformatie.

E-mailservice
Wilt u het bulletin in uw mailbox ontvangen? Stuur dan een mail naar communicatie@haaren.nl.
U ontvangt dan wekelijks op woensdag een mail met daarin de openbare bekendmakingen en (indien beschikbaar) de raadsinformatie.

Bulletin
Heeft u liever een bulletin op papier? Haal er dan een op bij de dorpshuizen of het gemeentehuis.
Ze liggen op woensdag voor u klaar.
-------------------

PRIKBORD
23 januari: Raadsplein, 20.00 uur, gemeentehuis
6 februari: Raadsvergadering, 20.00 uur, gemeentehuis
20 februari: Raadsplein, 20.00 uur, gemeentehuisPagina printen

Pagina sluiten