/// Printversie ///


NIEUWS GEMEENTE HAAREN
HERINRICHTING MGR. BEKKERSPLEIN EN OMGEVING
Zoals u mogelijk heeft gemerkt, is aannemersbedrijf van der Zanden in opdracht van de gemeente gestart met de werkzaamheden aan een deel van de Kerkstraat. Het gedeelte voorbij de winkels, richting Oisterwijk is tot begin maart afgesloten voor verkeer.
De werkzaamheden op dit deel bestaan vooral uit riolerings- en bestratingswerkzaamheden als onderdeel van de herinrichting van het Mgr. Bekkersplein. De winkels zijn bereikbaar.
Bent u benieuwd naar een impressie van het nieuwe plein en omgeving? Kijk dan eens op www.haaren.nl/mgr-bekkersplein.

Gewijzigde route buslijn 140
Buslijn 140 blijft door Haaren rijden maar via een andere route. Zo is bijvoorbeeld de halte op het Mgr. Bekkersplein tijdelijk buiten gebruik. U kunt als alternatief op- en uitstappen bij de Jumbo. Wilt u meer informatie over de gewijzigde haltes? Kijk dan op www.arriva.nl.


--------

ONTVANG DE BEKENDMAKINGEN PER E-MAIL
Iedere week maken we een bulletin met daarin een samenvatting van de openbare bekendmakingen en, indien beschikbaar, de raadsinformatie.

E-mailservice
Wilt u het bulletin in uw mailbox ontvangen? Stuur dan een mail naar communicatie@haaren.nl.
U ontvangt dan wekelijks op woensdag een mail met daarin de openbare bekendmakingen en (indien beschikbaar) de raadsinformatie.

Bulletin
Heeft u liever een bulletin op papier? Haal er dan een op bij de dorpshuizen of het gemeentehuis. Ze liggen op woensdag voor u klaar.------------
PRIKBORD
23 januari: Raadsplein, 20.00 uur, gemeentehuis
6 februari: Raadsvergadering, 20.00 uur, gemeentehuis
20 februari: Raadsplein, 20.00 uur, gemeentehuis

Pagina printen

Pagina sluiten