/// Printversie ///


NIEUWS GEMEENTE HAAREN
Vanaf 16 september
ASFALTWERKZAAMHEDEN HEESAKKER T EIND
Na de vervanging van de waterleiding tussen Heesakker en t Eind start aannemersbedrijf Strukton Civiel, vanaf 16 september, aansluitend met het vervangen van het asfalt op deze locatie. 
Er worden ook rode fietssuggestiestroken aangebracht.  
De weg blijft hiermee afgesloten voor het doorgaande verkeer. De werkzaamheden zijn naar verwachting begin november afgerond. We stellen een omleiding in.

-------------

OPRICHTING VAN GOGH NATIONAAL PARK
Het college van burgemeester en wethouders heeft 2 september jongstleden besloten om deel te nemen aan de oprichting van Van Gogh Nationaal Park (VGNP). Onze gemeente heeft een sterke binding met VGNP i.o. vanwege de aanwezige Van Gogh erfgoed locaties in Helvoirt. Gezien de directe ligging aan de natuurgebied Loonse & Drunense Duinen vormt gemeente Haaren een belangrijke toegangspoort tot Van Gogh Nationaal Park.

Van Gogh Nationaal Park
Het VGNP in oprichting is bedoeld als vliegwiel voor de gezamenlijke integrale ontwikkeling van natuur, landschap, cultuur en regionale economie. Het Van Gogh National Park kent vooralsnog geen duidelijk afgebakend gebied. Het kerngebied is gelegen tussen Tilburg-Waalwijk-Den Bosch-Helmond-Eindhoven.

Samenwerkingsverband
In de Stuurgroep Van Gogh National Park werken momenteel vertegenwoordigers van lokale en regionale overheidspartijen nauw samen met organisaties vanuit de toeristische branche, natuurbehoud en diverse maatschappelijk betrokken organisaties. Voor dit samenwerkingsverband heeft de provincie een kwartiermaker ter beschikking gesteld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Milou Broks de Laat van de gemeente Haaren, telefoonnummer 0411 62 72 82 of gemeente@haaren.nl.


------------

PRIKBORD
12 september: Raadsplein, 20.00uur, gemeentehuis
26 september: Raadsvergadering, 20.00 uur, gemeentehuis
24 oktober: Raadsplein, 20.00 uur, gemeentehuis
31 oktober: Raadsplein, 20.00 uur, gemeentehuis

Pagina printen

Pagina sluiten