/// Printversie ///


NIEUWS GEMEENTE HAAREN
UITBREIDING REGENTONACTIE

Er zijn al 250 regentonnen verkocht in de kortingsactie! Dit zou betekenen dat de actie voortijdig zou stoppen. Maar omdat het zo succesvol is en we meer bewoners een mooie regenton met korting willen aanbieden, is er besloten om 100 extra regentonnen in de actie te stoppen! Wees er snel bij, want de actie loopt tot en met 30 juni en ze gaan supersnel.
Het enige wat u hoeft te doen is naar een van de verkooppunten te gaan. De korting wordt meteen bij de kassa verrekend, de rest wordt voor u geregeld. Met de korting is het kleinste model gratis, zodat het voor iedereen mogelijk is een regenton aan te schaffen. Elk verkooppunt heeft zijn eigen assortiment: verschillende groottes, kleuren, materiaal (hout of kunststof).

Bij een volgende bui zoals die van 23 mei heeft u een volle regenton en kunt u in drogere periodes uw tuin bewateren met regenwater. Of was uw ramen streeploos schoon. Ook uw binnenplanten gedijen goed met regenwater.

Wees er snel bij en wordt ook een trotse eigenaar van een schitterende regenton!
OPENING VVV- VAN GOGH INFORMATIEPUNT HELVOIRT
Op vrijdag 22 juni is er ’s middags een dorpswandeling in Helvoirt in verband met de officiële opening van het VVV – Van Gogh informatiepunt. Deze wandeling is onder leiding van een gids en leidt o.a. langs de officiële Van Gogh monumenten. Vertrek is om 14:00 uur vanuit het HelvoirThuis. De wandeling duurt ca. 1 ½ uur en de kosten hiervoor bedragen € 5,00 per persoon (speciaal voor deze middag tegen gereduceerd tarief). Dit is inclusief een kopje koffie of thee na afloop in de Huiskamer van het HelvoirThuis. Je kunt je hiervoor aanmelden bij het informatiepunt of via vvv-vangogh@helvoirthuis.nl
Dit kan tot uiterlijk woensdag 20 juni. vol = vol!


PRIKBORD


19 juni: Inwonersbijeenkomst agrarisch geurbeleid
In Den Domp in Haaren, aanvang 19.30 uur.
20 juni: Inwonersbijeenkomst agrarisch geurbeleid
In De Vorselaer in Biezenmortel, aanvang 19.30 uur.
20 juni: Thema-avond ‘Wat is Verslaving’
In het HelvoirThuis, aanvang 20.00 uur.
20 juni: Training ‘Communiceren met je kind’
In basisschool De Sprankel in Haaren, aanvang 20.00 uur.
21 juni: Raadsplein
In het gemeentehuis, aanvang 20.00 uur.
25 juni: Training ‘Communiceren met je kind’
In het HelvoirThuis, aanvang 20.00 uur.
28 juni: Raadsvergadering
In het gemeentehuis, aanvang 20.00 uur.
5 juli: Raadsvergadering
in het gemeentehuis, aanvang 20.00 uur.

U bent van harte welkom!

Pagina printen

Pagina sluiten