/// Printversie ///


Gemeentenieuws week 19
Wegafsluiting Dorpsstraat en spoorwegovergang Runsdijk/Gestelseweg in Esch

Op maandag 14 mei 2018 startte Aannemersbedrijf Berlicum B.V. uit Esch met wegwerkzaamheden aan de Dorpsstraat in Esch. Het gedeelte tussen de Vinkenheuvel en de Leunisdijk is afgesloten voor het doorgaande verkeer. Gelijktijdig wordt door Brabant Water gestart met de vervanging van de distributieleiding én wordt de spoorwegovergang Runsdijk/Gestelseweg afgesloten.
Werkzaamheden Dorpsstraat
Onder de verharding van de hoofdrijbaan zit slakkenzand. Dit veroorzaakt los liggende klinkers. In overleg met verkeersdenktank Esch is besloten dit aan te pakken en het slakkenzand te verwijderen en te vervangen door brekerszand.

De aannemer voert de werkzaamheden gefaseerd uit zodat woningen en bedrijven zoveel mogelijk bereikbaar zijn en de overlast beperkt blijft. Hebt u vragen over de uitvoering? Uitvoerder Joost Schoenmakers van Aannemersbedrijf Berlicum B.V staat u graag te woord. Hij is telefonisch te bereiken op nummer 06-55810228.

Werkzaamheden Brabant Water spoorwegovergang Runsdijk/Gestelseweg
Brabant Water gaat de distributieleiding vervangen onder het spoor. Door middel van een gestuurde boring wordt de leiding onder het spoor gelegd en gekoppeld aan de bestaande leiding. Hebt u vragen over de uitvoering neem dan contact op met Geert van Rooij, telefonisch te bereiken op nummer
06-53691550.

Omleiding
Door de afsluiting van de Dorpsstraat en de spoorwegovergang aan de Runsdijk/Gestelseweg wordt het doorgaande verkeer omgeleid. Omleidingen en afsluitingen van wegen kunt u volgen via www.haalmeeruitdeweg.nl en wordt indien noodzakelijk aangepast. Op www.haaren.nl onder nieuws vindt u deze publicatie met een kaartbeeld van de omleidingen

Vragen tijdens uitvoering
Bij wegwerkzaamheden is overlast helaas onvermijdelijk. Gemeente en aannemers proberen dit zoveel mogelijk te beperken.

Voor vragen aan de gemeente, kunt u terecht bij Arno Pullens, opzichter van de gemeente Haaren, bereikbaar via telefoonnummer 0411-627282.


GEMEENTEHUIS GESLOTEN

Donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 11 mei is het gemeentehuis de hele dag gesloten.
Wij zijn dan ook niet telefonisch bereikbaar.


PRIKBORD

17 mei: Raadsplein
in het gemeentehuis, aanvang 20.00 uur.
31 mei: Raadsvergadering
In het gemeentehuis, aanvang 20.00 uur.

U bent van harte welkom!

Pagina printen

Pagina sluiten