Steunzender

SPECIALE ACTIE VOOR LOHA STEUNZENDER VAN DE MAAND

Iedere maand wordt een Steunzender van LOHA verrast met een mooi boeket bloemen
Met Pasen werden maar liefst 5 Steunzenders-van-de-maand verrast.
Wilt u ook kans maken op een mooi boeket als Steunzender-van-de-maand?
Koop dan een steunzenderkaart van LOHA; kosten 5 euro per jaar;
Dat kan door het overmaken van € 5,00 op Rabobank NL51 RABO 0304 1609 70
t.n.v. LOHA en onder vermelding van STEUNZENDER en UW VOLLEDIGE ADRES!!!!
U kunt zich ook aanmelden via info@loha.tv of een briefje in de bus op Dorpsstraat 6, 5296 LV ESCH.
Mogelijk bent u volgende maand de gelukkige………
SPECIALE ACTIE:
Normaliter wordt de jaarlijkse steunzenderactie van LOHA opgestart tijdens het bierpompfeest op Hemelvaartsdag; vanwege Corona-virus dit jaar geen bierpompfeest, dus ook geen opstart mogelijk van de Steunzenderactie voor 2020. Omdat de inkomsten van de steunzenderactie belangrijk zijn voor LOHA wordt er gezocht naar een alternatieve ludieke opstart, maar het ziet er niet naar uit dat dat op korte termijn mogelijk is volgens de richtlijnen van het RIVM. Huis-aan-huis benaderen is op dit moment helaas geen optie.
Om het kopen van een steunzenderkaart toch aantrekkelijk te maken voor kijkers en sympathisanten van de lokale omroep hebben we de volgende actie bedacht:
* Iedere 15e steunzender die binnenkomt op bovenstaande RABOrekening ontvangt een bloemetje of een waardebon van 10 euro te besteden bij een van de lokale Essche ondernemers want ook LOHA is “LOYAAL en koopt LOKAAL”….
* iedere 15e steunzender die binnenkomt via info@loha.tv of een briefje met bijdrage in de bus op Dorpsstraat 6, 5296 LV ESCH doet ook mee aan bovenstaande actie.
* de steunzenders die al betaald hebben tellen uiteraard ook mee en maken eveneens kans op een bloemetje of waardebon.
* En als de 200ste steunzender binnen is, verloten we onder ALLE STEUNZENDERS VAN HET JAAR 2020 een EXTRA waardebon van 50 EURO
U blijft ons toch wel steunen als Steunzender van LOHA??? Maak uw bijdrage voor 2020 aub over op bovenstaande rabo-rekening o.v.v. uw volledige adres. Bij voorbaat dank. Nadere info bij het secretariaat van LOHA via info@loha.tv of brievenbus Dorpsstraat 6, 5296 LV ESCH.