Kunst

Kunstarchief bij LoHa
Kunst expo Kunstminnend 2018
De afgelopen 5 jaar heeft de lokale omroep Haaren (LOHA) 40 kunstuitzendingen geproduceerd die te zien waren op de lokale tv zender LOHA, ziggo kanaal 48.
Martine Martinali als geroutineerde kunstenares was de presentator van dit terugkerend programma onderdeel. Samen met mede initiatiefnemer en cameraman Christ Pijnenburg waren zij in staat iedere aflevering een andere kunstvorm op een leuke manier in beeld te brengen.

Naast het bekijken van diverse kunstwerken van kunstenaars uit de gehele regio werd vaak uitleg gegeven over de toegepaste techniek en uitvoering. Iedere kunstenaar of kunstenares sprak vol bezieling en passie over zijn of haar hobby of beroep.
Kunst werd in zijn breedste vorm door Martine bezocht en toegelicht, o.a. Uitvinder-kunstenaar Guus Voermans, Schilderes- boekenschrijfster Ineke Platel, hoeden-ontwerpster, Anna Martinali en Sculpturen van Olly Copal en zo nog 29 meer.
Dit breed scala aan kunst technieken werden tijdens de gevarieerde uitzendingen uitgelicht en zijn allemaal tussen 27-30 december te zien in dorpshuis “de Es” in Esch ,tussen 13-17.00 uur.(entree gratis)
32 van de 35 bezochte kunstenaars hebben hun medewerking toegezegd en naar het laat uitzien zal het dorpshuis in Esch uitpuilen van de mooiste en gevarieerdste kunstwerken.
Een grote variatie van Kunstenaars uit Esch, Haaren, Biezenmortel, Helvoirt, Moergestel, Tilburg, Boxtel, Liempde, Oisterwijk en Schijndel zullen deze unieke expositie Kunstminnend opvullen
U ben allemaal van harte welkom te komen kijken.
Officiële opening op 27 december a.s. 14.00 uur.(zaal open 13.00 uur)

Voor meer info 06-12527243
We laten onze kunstjes graag aan u zien

Martine Martinali 06-27598066
Christ Pijnenburg 06-12527243


Om al een indruk te krijgen van wat er allemaal te zien is kunt u terugkijken naar de kunstuitzendingen op de speciale Kunst bij LoHa afspeellijst op youtube:
http://www.youtube.com/playlist?list=PLbfzBlWerOIwRqMCVUZvX-hQDhFaS-JXC