Home

logo-loha-klein.jpgTV Gids van deze week
Klik hieronder op knop [Open Bijlage PDF] knop voor de TV Gids van deze week.

Wij blijven volop in beweging en filmen nog als het kan.
Maar ook u kunt blijven bewegen dankzij Fysio Fit Haaren. Elke dag om 10.00 en 19.00 uur bewegen voor ouderen bij LoHa op TV Ziggo 48.


[Open bijlage PDF]

Verder lezen >>>

Welkom bij LoHa
LoHa is de enige echte officiële lokale omroep voor de hele gemeente Haaren, de dorpen Biezenmortel, Esch, Haaren en Helvoirt.

Op onze website kunt u alles lezen over onze programma's (menu TV-Gids en LoHactueel), al het nieuws van de 4 dorpen van de gemeente Haaren (Al het nieuws), terugkijken naar gemiste TV-programma's (Alle Video`s) of Tekst TV lezen. 24 uur per dag.

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)
De website van de Stichting Lokale Omroep Haaren (LOHA),
voldoet aan de eisen deze nieuwe web. Wij gebruiken geen cookies of verborgen technieken.
Met het versturen van berichten via contactformulier en/of het versturen van een email geeft u LoHa toestemming uw gegevens te verzamelen en te gebruiken binnen haar eigen organisatie. Uw gegevens zullen nooit met derden worden gedeeld.
De gegevens komen via de mailservers van VIP-webhosting en Google terecht bij de redactie van LoHa.
Wat betreft onze filmmogelijkheden is er niet veel veranderd. Er blijft de vrijheid van journalistiek, vrijwel als voorheen.

Onze volledige AVG-Privacy verklaring kunt u hieronder downloaden:
AVG-Verklaring

Tekst-TV
Bij menupunt Tekst-TV kun je razendsnel door onze Tekst-TV pagina's bladeren. De berichten zijn echter vaak ingekort. De complete versies van ingekorte berichten kun je terugvinden onder menupunt: Al het Nieuws.

Goed op te weten.
Stichting LoHa is min of meer voortgekomen uit de vroegere omroep van Esch, Loesch. Zo hier en daar zult u in het archief de naam Loesch tegenkomen. Dan weet u ten minste waarom.

Veel kijkplezier op onze website, maar vooral met onze uitzendingen.