Nieuws Regio

logo-vicki brown huis.jpg Den Bosch: Feestelijke Open Dag jubilerend Vicki Brownhuis

Deze maand is het precies twintig jaar geleden dat de Stichting Vicki Brown is opgericht. Het Vicki Brownhuis heeft in die tijd niets van haar elan verloren en bruist volop. Twintig jaar Vicki Brownhuis willen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseren wij op zaterdag 12 mei van 14.00 tot 18.00 uur een feestelijke Open Dag voor gasten, oud-gasten, vrijwilligers, oud-vrijwilligers, oud-bestuursleden en geïnteresseerden.

Als je te horen krijgt dat je kanker hebt, staat je leven op zijn kop. Kanker veroorzaakt onzekerheid, twijfels en zorgen bij alle betrokkenen.
Het Vicki Brownhuis staat open voor iedereen die met kanker in aanraking komt, of is geweest, voor de partners, kinderen en jongeren, familieleden, nabestaanden en andere betrokkenen. Want kanker heb je niet alleen.
In het inloophuis vind je een luisterend oor, voorlichting, contact met lotgenoten, verwendagen, creatieve activiteiten, interessante lezingen en nog veel meer. Het Vicki Brownhuis is iedere werkdag geopend van 9:30 tot 16:30 uur (vrijdag van 9:30 13:00 uur). Kijk voor de verschillende activiteiten en workshops voor mannen, vrouwen en kinderen op www.vbrownhuis.nl.

Ingevoerd op 04.05.2012 door victor