Nieuws Esch

algemeen-file-snelweg.jpg 7-11 mei: Afsluitingen op- en afrit Esch / Boxtel Noord

Vanwege de werkzaamheden aan de A2 is de op- en afrit Esch / Boxtel-Noord afgesloten in de avonden en nachten van 7 - 10 mei.

Rijkswaterstaat werkt aan de verbreding van de A2 tussen s-Hertogenbosch en Eindhoven. Voor het plaatsen van een barrier, asfalteringswerkzaamheden en aanbrengen van markering is de op- en afrit Boxtel Noord vanuit Eindhoven gedurende vier avonden en nachten dicht in de periode van 7 tot 11 mei. Verkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met een langere reistijd.
Afsluitingen
Afsluiting op- en afrit 25 Boxtel Noord voor verkeer op de A2 vanuit Eindhoven en verkeer vanuit Boxtel Noord, Sint Michielsgestel en Esch naar de A2 richting s-Hertogenbosch

Vier nachten dicht:

maandag 7 mei 20.00 uur tot dinsdag 8 mei 06.00 uur,
dinsdag 8 mei 20.00 uur tot woensdag 9 mei 06.00 uur,
woensdag 9 mei 20.30 uur tot donderdag 10 mei 06.00 uur en
donderdag 10 mei 20.30 uur tot vrijdag 11 mei 06.00 uur.

Omleiding voor verkeer op de A2 vanuit Eindhoven richting Boxtel Noord, Sint Michielsgestel en Esch: doorrijden op de A2 richting s-Hertogenbosch, afrit 24 Vught, Haldersebaan, oprit 24 Vught naar de A2 richting Eindhoven, afrit 25 Boxtel Noord. Volg omleidingsroute N.

Omleiding voor verkeer vanuit Boxtel Noord, Sint Michielsgestel en Esch naar de A2 richting s-Hertogenbosch: oprit 25 Boxtel Noord naar de A2 richting Eindhoven, afrit 26 Boxtel, Keulsebaan, oprit 26 Boxtel naar de A2 richting s-Hertogenbosch, afrit 25 Boxtel Noord. Volg omleidingsroute B.

Werkzaamheden: verwijderen en plaatsen barrier, asfalteringswerkzaamheden en aanbrengen markering.

De omleidingsroutes worden met gele borden langs de weg aangegeven. In geval van ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.
Persoonlijke informatievoorziening over verkeershinder via ReisWijzer

Rijkswaterstaat informeert weggebruikers via de gratis informatiedienst ReisWijzer over verwachte verkeershinder en eventuele alternatieve routes voor het traject A2 s-Hertogenbosch - Eindhoven Aanmelden daarvoor kan via www.rijkswaterstaat.nl/reiswijzer. Deelnemers selecteren een route naar keuze en kunnen gedetailleerd aangeven op welke dagen en tijdstippen ze rijden en via welke op- en afritten. ReisWijzer verstuurt twee keer per week via e-mail informatie over verwachte verkeershinder op deze route. Wie kort van te voren informatie wenst te ontvangen over verwachte verkeershinder kan ReisWijzer volgen op Twitter via http://www.twitter.com/A2Brabant
Verbreding A2 s-Hertogenbosch Eindhoven

De A2 tussen s-Hertogenbosch en Eindhoven is een belangrijke route voor het regionale, nationale en internationale verkeer. Na de verbreding van de Rondweg s-Hertogenbosch en de Randweg Eindhoven is het aantal files tussen de beide steden sterk toegenomen. Een goede doorstroming op de A2 is van groot belang voor de regionale en nationale economie. Daarom verbreedt Rijkswaterstaat de A2 tussen s-Hertogenbosch en Eindhoven van twee naar drie rijstroken per richting. De werkzaamheden zijn in december 2011 begonnen en duren tot eind 2013.

Ingevoerd op 26.04.2012 door victor