Nieuws Regio

Wil jij ook fit beginnen aan het nieuwe jaar?

START TO RUN: We starten op zaterdag 3 februari!
Vanaf 3 februari organiseert Atletiek Vereniging Marvel weer de beginnerscursus Start to Run.


Dit is een mooie kans om gezond en veilige te starten met hardlopen, samen met loopmaatjes uit je eigen omgeving. Je wordt begeleid door deskundige en ervaren trainers.
Vele beginners zijn je al voorgegaan. Samen met de enthousiaste looptrainers en loopmaatjes van de startersgroep train je op de zaterdagochtend. Samen werk je toe naar de afsluitende loop. Na deze cursus kun je zo'n 3 tot 5 kilometer achter elkaar hardlopen.
De training bestaat uit een klein stukje theorie en een groot deel praktijk. Een fysiotherapeut, sportarts en schoendeskundige brengen je op de hoogte van de belangrijkste feiten voor iedere startende loper. Ook komen de mogelijke vervolgtrainingen binnen de vereniging AV Marvel aan bod.
De cursus start op zaterdag 3 februari 2018 om 09:30 uur.
8 weken train je op de zaterdagochtend van 09.30 tot 11.00 uur. Daarnaast biedt Marvel je de mogelijkheid op woensdagavond de ‘huiswerktrainingen’ te lopen.
Aanmelden kan (voor 27 januari) via https://www.yakultstarttorun.nl/.
Kosten bedragen: € 49,50 (incl. verzekering en deelname aan de afsluitende Paasloop).
Heb je al enige loopervaring?
Wil je het aantal kilometers dat je kunt lopen uitbreiden of je tempo verhogen, dan kun je je aanmelden voor een van de loopgroepen van AV Marvel. Er is altijd een groep die aansluit bij je ambitie. Daar kan je bijvoorbeeld toewerken naar een wedstrijd of met persoonlijke schema’s een snellere tijd realiseren op een afstand. Je kan een maand gratis meetrainen om te kijken of hoe het bevalt! Aanmelden hiervoor kan via: ledenadministratie@avmarvel.nl

Ingevoerd op 09.01.2018 door victor