Nieuws Gemeente

2019-11-01-gemeente.jpg NIEUWS GEMEENTE HAAREN

65 PLUS? BEZOEK HET REISLOKET VOOR INFORMATIE, ADVIES EN GRATIS OV-CHIPKAART
Met welke bus kan ik naar mijn familie? En hoe zit dat nou met de OV-chipkaart? Bij het Reisloket kunt u terecht met al uw vragen over het openbaar vervoer. De deskundige OV-ambassadeurs nemen alle tijd voor u en weten welke vragen senioren hebben. Kom langs voor antwoord op uw praktische vragen of een persoonlijk reisadvies. In het Reisloket kunnen 65-plussers ook gratis een persoonlijke OV-chipkaart aanvragen (u bespaart 7,50).


Reisloket in Helvoirt
Het Reisloket is op dinsdag 12 november van 10.00 uur tot 15.00 uur aanwezig bij het HelvoirThuis (Kloosterstraat 30, Helvoirt) Neem voor het aanvragen van de OV-chipkaart uw legitimatiebewijs en een pasfoto mee.

-----------

FESTIVAL FUTURA BIJNA KLAAR VOOR AFTRAP
Zaterdag 30 november is het zover, Festival Futura 2019. Dit festival organiseren we samen met DEH in het gemeente huis. Deze laatste weken zetten we puntjes op i en zorgen we dat de bezoekers een heerlijke middag hebben.

Deelnemers
Eén van de onderdelen van het festival is een opstelling van marktkramen met zeer diverse invullingen. Proef de oesterzwammen, koop tweede handskleding of schemerlampjes, vraag aan DEH hoe je je huis kunt verduurzamen of neem een goed boek mee van het Boekenpunt voor bij open haard. Het kan allemaal!

Modeshow
Om 14.30 en om 16.30 uur is er een modeshow. Onze modellen showen u graag tweedehands kleding. Tussen de shows door, verrassen we iemand met een make-over. Heeft u hier nog iemand voor in gedachten? Laat het ons dan weten op communicatie@haaren.nl.

Workshop
Kringloopwinkel Het Goed verzorgt een workshop. Hoe maak je van iets ouds, iets nieuws? Kom ook en doe mee!

Festivalgevoel
Tijdens het festival, dat duurt van 13.00 tot 18.00 uur, is er volop theater en vermaak. Neem plaats in één van de zitjes, geniet van een oesterzwambitterbal, een drankje en ervaar het festivalgevoel!------------
PRIKBORD
7 november: Raadsvergadering, 20.00 uur, gemeentehuis
14 november: Raadsvergadering, 20.00 uur, gemeentehuis
21 november: Ondernemersavond Haaren, 19.00 uur, t Boerderijtje
28 november: Raadsplein, 20.00uur, gemeentehuis
30 november: Festival Futura, 13.00 18.00 uur, gemeentehuis


Downloadbestand
(.pdf) ca. 121 KB
Klik hier voor download


Ingevoerd op 04.11.2019 door victor