Nieuws Helvoirt

Glasvezelinformatieavond

KPN NetwerkNL is in Helvoirt gestart met de voorbereidingen voor de aanleg van het glasvezelnetwerk. De glasvezelvoorbereiders zijn bij de eerste groep bewoners aan de deur geweest voor het voorbereiden van de woningen. Om de bewoners meer informatie te geven over glasvezel en welke mogelijkheden het nieuwe netwerk biedt, organiseert KPN NetwerkNL een Glasvezelinformatieavond voor de wijkbewoners.

KPN NetwerkNL organiseert dinsdagavond 15 januari dé Glasvezelinformatieavond, tussen 19:00 en 21:00 uur bij HelvoirThuis (Kloosterstraat 30). Tijdens deze avond worden bewoners persoonlijk meegenomen in de mogelijkheden van glasvezel en worden bewonersvragen één-op-één beantwoordt.

Dé interactieve tour over glasvezel
De KPN NetwerkNL Glasvezelinformatieavond staat volledig in het teken van glasvezel, de groei van het internetgebruik en de werkzaamheden voor het nieuwe netwerk in de wijk. Daarnaast kunnen bewoners een afspraak maken voor het bezoek van de voorbereider en inzage krijgen in de aanlegplanning. Ook zijn de serviceproviders aanwezig, die uitleg kunnen geven over de diensten die zij kunnen bieden op het nieuwe glasvezelnetwerk.

Het verschil tussen koper en glasvezel
“Glasvezel is al ruim 10 jaar een terugkerend onderwerp, toch is het moeilijk voor bewoners om het verschil tussen het huidige kopernetwerk en het nieuwe glasvezelnetwerk te begrijpen. Daarom vinden wij het belangrijk om de bewoners persoonlijk mee te nemen de opkomst van het internet, van glasvezel en de nieuwe mogelijkheden die met het netwerk worden geboden. Maar ook klaar te staan voor persoonlijke vragen over de netwerksituatie bij de bewoner thuis”, aldus Wilco van Gelder, gebiedsmanager namens KPN NetwerkNL.

Meer informatie.
Natuurlijk kunnen bewoners ook nog altijd terecht bij het Glasvezelinformatiepunt op de markt aan het Vincent van Goghplein. Elke donderdag tussen 10:00 en 18:00 uur. Of bij de klantenservice via 088 006 37 44 en de website kpnnetwerk.nl.

Ingevoerd op 10.01.2019 door victor