Nieuws Regio

2018-10-regio-bosvrouwtjeinhaarpoppentheater.jpg Herfstvoorstelling in het poppentheater in Oisterwijk

Op woensdag 24 oktober en woensdag 7 november speelt Marleen van poppentheater ’t Groene Land de herfstvoorstelling: "De verdwenen paddenstoel".

De voorstelling begint om 15.00 uur en vindt plaats binnen in het poppentheater ,, De Witte Lelie” op het terrein van het Natuurtheater Oisterwijk.


Heks Troeleboel

Kijk, daar loopt het bosvrouwtje in het bos.

Ze zoekt en zoekt, maar nergens in het bos ziet zij een paddenstoel.

Wat is er toch aan de hand? Is heks Troeleboel weer bezig?

Het bosvrouwtje gaat hulp zoeken en vindt iemand die haar toverkracht geeft en dan………….Na de voorstelling is er een boswandeling/speurtocht, waarbij de kinderen de verdwenen paddenstoelen gaan zoeken.Kom gezellig kijken en speel, dans, zing, wandel en speur.De gehele voorstelling, inclusief wandeling, is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 4 jaar tot en met 8 jaar met hun ouders, opa's, oma's en voor wie maar wil.De entree bedraagt € 5.00 per persoon en het duurt ongeveer twee uur.Na afloop van de voorstelling en wandeling kunnen de ouders met de kinderen nog op het terrein blijven. De kinderen kunnen dan gaan spelen in de speeltuin, die bij het theater ligt.Reserveren: telefoonnummer 013 – 5284008 of e-mail: marleen@groenelandtheater.nlAdres: Het poppentheater ’t Groene Land is te vinden in theater “De Witte Lelie”.

Dit theater ligt bij boscafé “De Rode Lelie” bij het Natuurtheater in Oisterwijk.

Dit mooie theater ligt aan de Adervendreef 4a, 5062 ST OisterwijkMeer informatie? Dan kunt u terecht op de website: www.groenelandtheater.nl of www.natuurtheater.nl

Ingevoerd op 08.10.2018 door victor