Nieuws Regio

Wandelexcursie IVN Oisterwijk langs 11 vennen

Op zondag 27 mei organiseren IVN Oisterwijk en LNMH Haaren hun jaarlijkse 11 vennentocht. Dit is een wandelexcursie door de bossen en langs 11 vennen onder leiding van een IVN natuurgids, die u onderweg onder andere vertelt over de flora en fauna, naamgeving en ontstaansgeschiedenis van de vennen en andere wetenswaardigheden uit de natuur.

In dit jaargetijde kunt u genieten van de opkomende (bloeiende) planten en de vele verschillende kleuren groen van de bomen die dan in het blad zijn of komen. U kunt ook genieten van de verscheidenheid aan bossen en vennen die Oisterwijk zo bekend hebben gemaakt en van de watervogels die op de vennen voorkomen.

De wandelexcursie start om 9.30 uur op de parkeerplaats van Restaurant Croy ,ít Stokske, Zandstraat 1 Moergestel en duurt tot ongeveer 12.30/13.00 uur. Stevig schoeisel wordt aanbevolen omdat u op sommige paden last kunt ondervinden van boomwortels. U bent van harte welkom en deelname is gratis.

Wilt u zelf uw familie of bedrijf (team-uitje) eens gaan wandelen onder leiding van een IVN natuurgids op een door u gewenste plaats en tijdstip of deelnemen aan publieksexcursie en/of lezing, ga dan naar de websites van www.ivnoisterwijk.nl of www.lnmhhaaren.nl.
www.ivnoisterwijk.nl www.lnmh.nl


Ingevoerd op 15.05.2018 door victor