Nieuws Regio

Het zwerfafval de bossen uit

Zondag 22 april organiseert de jeugdwerkgroep Natureluurs van IVN Oisterwijk van 10.00 tot 12.00 een themaochtend over zwerfafval. Samen gaan we de strijd aan tegen het zwerfafval in en rond de bossen en daarbij kunnen we jullie hulp goed gebruiken.

Boswachter Frans komt ons eerst vertellen waarom het zo belangrijk is dat iedereen zorgt dat de bossen schoon blijven en we gaan kijken hoe lang het duurt voor afval vergaat. Daarna gaan we samen een stuk bos opruimen. We gaan van afval een mooi kunstwerk maken om alle andere bosgebruikers er aan te herinneren dat ze niets in het bos laten slingeren.

Ben je tussen de 6 en 13 jaar en wil je graag meedoen aan deze activiteit, geef je dan voor 20 april op via het aanmeldformulier op www.ivnoisterwijk.nl. Reageer snel, want vol=vol. Na aanmelding ontvang je een mail met de details over deze activiteit. Ben je (huisgenoot)lid van IVN Oisterwijk dan is de deelname gratis. Ben je nog geen lid! Geen probleem, we vragen dan om een kleine bijdrage van 2,50 per keer. Ben je al vaker geweest, neem dan gerust je vriendje of vriendinnetje mee. Zij mogen de eerste keer gratis deelnemen.


www.ivnoisterwijk.nl

Ingevoerd op 11.04.2018 door victor