Nieuws Helvoirt

INFORMATIEBIJEENKOMST OPTIMALISATIE UITWERKINGEN VOORKEURSALTERNATIEF N65

Op 13 juni organiseert de gemeente Haaren een informatiebijeenkomst over de voorlopige uitwerking van het Voorkeursalternatief voor de aanpak van de N65. De afgelopen tijd is aanvullend onderzoek gedaan naar mogelijke optimalisatie van het kruispunt Torenstraat-Molenstraat, de parallelwegen aan de N65 en de geplande ecopassage. Tijdens de bijeenkomst praten we de inwoners bij over de stand van zaken.

Denkrichtingen kruispunt, parallelwegen en ecopassage
In januari heeft de gemeente Haaren twee inwonersavonden georganiseerd over de N65. Na die tijd hebben zich allerlei ontwikkelingen voorgedaan. Het aanvullend onderzoek dat momenteel wordt uitgevoerd, richt zich onder andere op de mogelijkheid de kruising Torenstraat-Molenstraat in Helvoirt ongelijkvloers te maken en de parallelwegen aan de N65 en de ecopassage verder te optimaliseren. Voordat eventuele besluiten genomen worden, willen wij graag de denkrichtingen met de bewoners bespreken.

Bijeenkomst
Alle belangstellenden zijn van harte welkom op woensdag 13 juni in HelvoirThuis. De bijeenkomst start om 19:30 uur, de zaal is open om 19:00 uur.
Aanmelden voor de bijeenkomst kan via www.haaren.nl/N65.


Ingevoerd op 07.06.2018 door victor