Sint-Michielsgestel: fiets4daagse
Van 29 mei t/m 1 juni vindt de 29ste Gestelse avondfiets4daagse plaats. De organisatie van dit evenement is voor de 9e keer in handen van carnavalsvereniging De Overalle(r)s.
Ook dit jaar kan er weer gekozen worden uit twee afstanden van ongeveer 25 km of 12 km.
Zeker deze laatste afstand is uitermate geschikt voor ouders met kinderen.


Verder lezen >>>
logo-politie.jpgSint-Oederode: Politie houdt man aan voor bedreiging met mes
De politie heeft zondag, kort na middernacht, een 29-jarige man uit Schijndel aangehouden in een woning in Sint-Oedenrode. De man zou zaterdag omstreeks 19.30 uur in en bij de woning de 30-jarige vriend van zijn 28-jarige ex-vriendin met een mes hebben bedreigd.

Verder lezen >>>
logo-politie.jpgLiempde: Bezinedief snel gepakt
Een 22-jarige man uit Rossum werd maandag rond 04.45 uur in de kraag gevat, nadat hij kort daarvoor met een auto met valse kentekenplaten een benzinediefstal had gepleegd.

Verder lezen >>>
logo-politie.jpgBoxtel: Open Dag bereden politie
Op zaterdag 2 juni wordt er een open dag georganiseerd bij de bereden politie in Boxtel.
De dienst Operationele Samenwerking, team bereden politie van het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) in Boxtel houdt op zaterdag 2 juni een open dag. Van 10.00 uur tot 16.00 uur is jong en oud welkom op het terrein bij het bureau aan de Nergena 3 te Boxtel.


Verder lezen >>>
Liempde: Nieuwe vorm projectenwerving Streekrekening Het Groene Woud
Liempde, 10 mei 2012 – De Stichting Streekrekening Het Groene Woud introduceert een nieuwe vorm van projectenwerving. Voor een deel van het budget uit het Streekfonds Het Groene Woud worden eenmaal per jaar initiatiefnemers van projecten opgeroepen projectaanvragen in te dienen die gekoppeld zijn aan een jaarthema. Voor 2012 is dat de stad-land-relatie. De stichting stelt hiervoor € 35.000 (tweemaal € 15.000 en eenmaal € 5.000) ter beschikking uit het Streekfonds Het Groene Woud. Projectideeën (max. 2 A4) moeten voor 1 juli a.s. ingediend zijn; de complete projectaanvragen vervolgens voor 20 augustus a.s.

Verder lezen >>>
Oisterwijk: Kom naar de Nationale Picknickweek bij bezoekerscentrum Oisterwijk
Van maandag 14 t/m 20 mei organiseert Dagblad De Telegraaf samen met Natuurmonumenten en HEMA de Nationale Picknickweek. Tijdens deze week kan iedereen picknicken op de meest bijzondere locaties van Natuurmonumenten zoals de Oisterwijkse Bossen en Vennen, Veluwezoom en Nieuwkoopse Plassen.

Verder lezen >>>
logo-politie.jpgvUGHT: Politie arresteert derde verdachte van straatroof in 's-Hertogenbosch
Vught, 09-05-2012 • De politie heeft woensdagochtend een derde verdachte aangehouden van een straatroof die maandagavond in 's-Hertogenbosch werd gepleegd.

Verder lezen >>>
logo-politie.jpgVught: Zevende aanhouding met lokfiets
In de nacht van zondag op maandag heeft de politie een 39-jarige man uit Vught aangehouden in Park Reeburg voor fietsendiefstal. De politie kreeg een melding dat de lokfiets, welke samen met de Gemeente Vught wordt ingezet, aan het bewegen was.

Verder lezen >>>
logo-politie.jpgBoxtel: Aanhouding voor verboden wapenbezit
Zaterdagochtend omstreeks 03.30 uur is een 18-jarige man uit Boxtel aangehouden op de Rozemarijnstraat voor het in bezit hebben van een boksbeugel.

Verder lezen >>>
logo-politie.jpgBoxtel: Drie aanhoudingen na aanranding
Zondagochtend even voor 05.00 uur zijn vier mannen aangehouden op de Prins Bernardstraat voor het lastigvallen en betasten van een 26-jarige Bossche vrouw.

Verder lezen >>>
regio-gemonde-2012-05-20-treinendag.gifGemonde: Treinendag
Op zondag 20 mei

Verder lezen >>>
logo-rodeodancers.gifThe Rodeo dancers
Op Vrijdag 11 mei 2012 houden “The Rodeo dancers” een gezellige
GOUD van OUD linedance-avond In “De Schuif” te Gemonde Dorpstraat 30
Deze avond begint om 20:00 uur en eindigt rond de klok van 0:30 uur
Entree € 2,50
Voor info: www.rodeodancers.nl of tel: 06 232 305 55Moeders gratis toegang bij Dippie Doe op 13 mei
Op Moederdag, zondag 13 mei 2012, mogen alle moeders op vertoon van de actiebon gratis naar binnen bij Familiepark DippieDoe in Best.
Familiepark DippieDoe heeft de mooiste, leukste en spannendste speelattracties voor kinderen tot en met 13 jaar.


Verder lezen >>>
regio-2012-05-de_kerkhovense_molen_molendag_2011_1.jpgZaterdag 14 mei Nationale Molendag bij DE KERKHOVENSE MOLEN in Oisterwijk
De Kerkhovense Molen is a.s. Zaterdag 14 mei vanaf 11.00 tot 17.00 uur volop in bedrijf. De vrijwillige molenaars zullen de molen laten draaien en in actie zijn met het malen van spelt, rogge en tarwe. Zij geven ook uitleg over het maalproces .
Jac van Herk en zijn team staan er met hun "mustert" gestookte bakoven en zal er vers brood gebakken worden met een heerlijk stukje spek.


Verder lezen >>>
Contact/ inloopochtend stoma-patiënten/dragers
Op maandag 14 mei 2012 organiseert de Nederlandse Stomavereniging een contact/ inloop-ochtend voor stoma-patiënten/dragers, partners en belangstellenden.

U bent van harte welkom tussen 10.00 uur en 12.00 uur op de locatie van het Vicki Brownhuis, Hinthamereinde 72-74, 5211 PP ‘s-Hertogenbosch.


Verder lezen >>>
logo-politie.jpgBoxtel: Jongens met nepvuurwapen aangehouden
Twee jongens van 12 en 13 jaar uit Boxtel zijn donderdagmorgen rond 8.45 uur aangehouden op het Newtonplein.

Verder lezen >>>
logo-politie.jpgBoxtel: Politie arresteert mannen voor vernielen ruit en verzet tegen agenten
Twee 36-jarige mannen uit Boxtel zijn donderdagochtend in hun woning aangehouden omdat één van hen een ruit van een ander huis had vernield en de ander zich tegen de politie keerde. Rond 1.40 uur meldde de bewoner van een huis in Boxtel bij de politie dat één van de verdachten een raam had ingeslagen en er vandoor was gegaan. Omdat de mannen elkaar kennen, kon de benadeelde aangeven waar de verdachte woont.

Verder lezen >>>
Udenhout: Loonse en Drunense Duinen
Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en Natuurmonumenten nodigen iedereen uit voor een Groot Duinfeest op zondag 6 mei bij Bosch en Duin in Udenhout. Reden om zo groots uit te pakken zijn het 10 jarig jubileum van het Nationaal Park en de opening van een nieuw uitzichtpunt bij een van de mooiste panorama’s van Brabant. Tussen 11.00 en 16.00 zijn er tal van leuke activiteiten.

Verder lezen >>>
Kasteren: Verbetering toegankelijkheid Vlaamse schuur Kasteren
Liempde, 1 mei 2012 – Stichting De Vlaamse Schuur gaat de toegankelijkheid van de Vlaamse Schuur in Kasteren verbeteren voor mindervaliden. Hiertoe wordt zowel de bestrating als de afvoer van overtollig hemelwater verbeterd. Er is een financiële bijdrage van Stichting Streekrekening Het Groene Woud toegezegd ter hoogte van maximaal € 3.000,-.

Verder lezen >>>
logo-vicki brown huis.jpgDen Bosch: Feestelijke Open Dag jubilerend Vicki Brownhuis
Deze maand is het precies twintig jaar geleden dat de Stichting Vicki Brown is opgericht. Het Vicki Brownhuis heeft in die tijd niets van haar elan verloren en bruist volop. Twintig jaar Vicki Brownhuis willen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseren wij op zaterdag 12 mei van 14.00 tot 18.00 uur een feestelijke Open Dag voor gasten, oud-gasten, vrijwilligers, oud-vrijwilligers, oud-bestuursleden en geïnteresseerden.

Verder lezen >>>

1 ... « Terug 4748 49 50 Volgende » ... 50

982 items op 50 pagina's