Nieuws Regio

Op zoek naar roofvogels in Huis ter Heide

Vind jij roofvogels fascinerend? Ga dan zondag 11 augustus mee met onze boswachter en ontdek allerlei interessante weetjes over deze indrukwekkende dieren. Deze wandeling is gericht op volwassenen. Koop je ticket altijd vooraf online via www.natuurmonumenten.nl/agenda.

Nederland kent verschillende soorten roofvogels. Als je ze in de lucht ziet vliegen lijken ze vaak erg op elkaar. Als je voortaan beter weet waar je op kunt letten, onderscheid je ze sneller van elkaar: de manier van vliegen, de vorm van de staart. De boswachter vertelt je er van alles over. Na deze excursie kijk je gegarandeerd met andere ogen naar deze imposante vogels.Praktische informatie

Deze activiteit vindt plaats op zondag 11 augustus van 10:00 uur tot 12:00 uur, vertrekpunt Baan achter de Plakken, Loon op Zand. Deze activiteit kost 7 voor leden en 10 voor niet-leden van Natuurmonumenten. (Oudere) kinderen zijn onder begeleiding van hun ouders welkom. Voor kinderen kost het 5 voor leden en OERRR-leden en 8 voor niet-leden.


Tips van de boswachter

Trek stevige wandelschoenen aan
Draag kleding die past bij het weer
Controleer jezelf achteraf altijd op teken
Meteen aanmelden of nieuwsgierig naar meer activiteiten?

Neem een kijkje op: www.natuurmonumenten.nl/agenda.

Ingevoerd op 21.07.2019 door victor