Nieuws Regio

Natureluurs gaat op watersafari!!

Op zondag 16 juni, van 10u tot 12u, gaat Natureluurs weer op pad. Ook dit jaar doen we weer mee aan de Landelijke Slootjesdagen. In de poel op het terrein van Brabants Landschap gaan we op zoek naar waterbeestjes. We gaan met onze schepnetjes kijken wat er allemaal in en op het water leeft. In de pauze mogen we weer genieten van een lekkere koude ranja op het terras van Pannenkoekenhuis Belveren.

Verder leer je waarom schoon water belangrijk is voor mens en dier en je kunt je eigen waterfilter maken. Iedereen is welkom dus neem rustig je vader, moeder, broer, zus, oom of tante mee. Trek je laarzen aan of neem waterschoenen mee. Zorg dat je kleren nat en vies mogen worden (neem eventueel een droog setje kleren mee). Wij zorgen voor de schepnetjes en een ochtend vol leerzame water-weetjes. Kom en beleef de Natuur in en om het water!!

Deelnemen kan door aanmelding voor 15 juni mei via het aanmeldformulier op www.ivnoisterwijk.nl , onder Natureluurs. Na aanmelding krijg je meer details over deze activiteit. Meer informatie over Natureluurs is te vinden op de website www.ivnoisterwijk.nl/natureluurs-main.

Ingevoerd op 03.06.2019 door victor