/// Printversie ///


Wandeling naar de bloeiende heide in de Kampina
Ontdek de paarse pracht op de Kampina en al het leven dat er in het voorkomt! Ga zaterdag 24 augustus mee met onze boswachter. Deze wandeling is gericht op volwassenen. Koop je ticket altijd vooraf online via www.natuurmonumenten.nl/agenda.
In augustus bloeit de heide en verandert de Kampina in één mooie, indrukwekkende paarse gloed. Tijdens deze wandeling kom je op de mooiste plekjes en ontdek je welke dieren en planten er allemaal op de heide voorkomen. Wie weet hoor je een boompieper zingen, of zie je de zonnedauw, een insectenetend plantje. Ook krijg je van de boswachter een mooi stukje geschiedenis mee over heide en het gebruik van heide door de mens.Deze activiteit vindt plaats op zaterdag 24 augustus 2019 van 10.00 uur tot 12.00 uur, vertrekpunt parkeerplaats Burg. vd Oeverweg - Posthoornseweg in Oisterwijk.Tickets

Deze activiteit kost 10 voor leden van Natuurmonumenten en 12 voor niet-leden. (Oudere) kinderen zijn onder begeleiding van hun ouders welkom. Voor kinderen kost het 5 voor leden en OERRR-leden en 10 voor niet-leden.


Tips van de boswachter

- Trek stevige wandelschoenen aan

- Draag kleding die past bij het weer

- Controleer jezelf achteraf altijd op tekenMeteen aanmelden of nieuwsgierig naar meer activiteiten?

Neem een kijkje op: www.natuurmonumenten.nl/agenda.

Pagina printen

Pagina sluiten