/// Printversie ///


OERRR Wildplukkers
Wil jij ontdekken wat je kunt maken met wilde boskruiden? Ga zaterdag 17 of 24 augustus met de wildplukkers op pad in het Oisterwijkse bos! Koop je ticket online via natuurmonumenten.nl/agenda.
Brouw een wilde boskruidensoep!

Al eeuwenlang gebruiken mensen wilde kruiden om hun geneeskrachtige werking. Van brandnetels tot bramenbladeren en schapenzuring: ze hebben allemaal verborgen verhalen. En je kunt er iets lekkers van maken!

Duik het bos in met een boswachter die alles weet over eetbare natuur. Onderweg pluk je verschillende kruiden en ontdek je leuke weetjes over eetbare planten en vruchten in het bos. Hiervan brouw je ‘wilde-boskruiden-soep’ in een grote pan boven een kampvuur. En natuurlijk gaan we daarna lekker proeven!Ga ook mee

Deze activiteit is speciaal voor kinderen zonder hun ouders, van 4 t/m 7 jaar op zaterdag 17 augustus en voor kinderen van 8 t/m 12 jaar op zaterdag 24 augustus. We verzamelen om 14:00 uur bij het Bezoekerscentrum aan de Van Tienhovenlaan 4 in Oisterwijk en rond 16:00 uur zit de middag erop. eden van Natuurmonumenten en OERRR betalen 4 euro voor deze activiteit, voor niet-leden kost de activiteit 7 euro.Praktische informatie

Deze activiteit is voor kinderen zonder hun ouders.
Niet voor kinderfeestjes en BSO's. Daarvoor hebben we allerlei andere leuke mogelijkheden.
Trek stevige schoenen/laarzen aan en kleding die vies mag worden.
Controleer achteraf goed op teken.


OERRR is overal
Een stap buiten de deur, is een stap in OERRR. OERRR is buiten. Buiten waar je altijd iets beleeft en waar het avontuur naar je glimlacht. OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten dat alle kinderen van 0 tot 12 jaar zelf de natuur laat ontdekken.

Pagina printen

Pagina sluiten