/// Printversie ///


Blij Festival op Vughts Landgoed Bleijendijk
Thema: Ontspannen, genieten en beleven

Het Vughtse landgoed Bleijendijk zal medio augustus drie dagen in het teken staan van het Blij Festival. Het wordt geen muziekfeest, maar een bruisende plek waar je geen bezoeker maar bovenal deelnemer bent, schetst organisator en levenscoach Sylvia van der Horst uit Gemonde.
Ontspannen, genieten en beleven zijn de trefwoorden.
In haar coachingpraktijk Luistering houdt Van der Horst zich bezig met het duiden en inbedden van levensverhalen van mensen. Daarin, maar ook door haar eigen ervaring, leerde zij het belang van ontspanning en het aanvaarden en herkennen van je negatieve emoties. Je leert er sterker door in het leven staan, is haar overtuiging.
Het Blij Festival wil daarom vooral door ontspanning en plezier de bezoekers dichter bij elkaar en bij zichzelf brengen. Daar hoort muziek bij en een gezonde maaltijd, maar bijvoorbeeld ook mindful yoga, een inspirerende wandeling, expressie- en dansworkshops.
Het festival begint op vrijdagavond 16 augustus en eindigt op zondag 18 augustus in de namiddag. Overnachten is mogelijk. Meer informatie over het werk van Sylvia van der Horst en over het programma is te vinden op de website www.luistering.nl

Pagina printen

Pagina sluiten