Agenda


zaterdag 09.11.2019 10:00 uur

Helvoirt: LEFH Speelgoedbeurs

LEFH organiseert spetterende Speelgoedbeurs
Na succes van afgelopen 8 edities wederom speelgoedbeurs in Helvoirt

Helvoirt, 01-10-2019 – Op zaterdag 9 november 2019 organiseert LEFH opnieuw een grootse speelgoedbeurs in Helvoirt. Deze zal net als vorige jaren gehouden worden in het HelvoirThuis waar we wederom een spetterende beurs gaan opbouwen. De opbrengst zal volledig naar LEFH gaan, naar onze eigen Helvoirtse jeugd!

Na het geweldige succes van de afgelopen zeven jaar wordt ook dit jaar weer de gezellige Speelgoedbeurs van LEFH georganiseerd. Diverse soorten, gebruikt speelgoed worden te koop aangeboden, vaak voor spotprijsjes. De deuren zullen om 10.00 uur openen en om 14.00 uur weer sluiten. Ook dit jaar hebben de ondernemers uit Helvoirt weer allerlei gloednieuwe spullen aangeboden welke U kunt winnen door mee te doen aan de spannende loterij!
Van de opbrengst is 40% voor de verkopende partij, 60% is voor LEFH. Heeft u ook speelgoed waar niemand meer meespeelt maar nog in té goede staat is om weg te doen of weg te geven? Geef uzelf dan op via: speelgoedbeurs@lefh.nl ! Meer informatie, over onder andere een deelname, kunt u vinden op www.LEFH.nl.

Over LEFH
LEFH (Local Entertainment Factory Helvoirt) is de moderne opvolger van Jong Nederland.
Inmiddels bestaat LEFH alweer acht jaar en organiseert elke twee weken groepsavonden, waarbij de ‘moderne’ activiteiten centraal staan. Hierbij is te denken aan tafelvoetbal, de Wii en Playstation, maar ook koken, knutselen en quizzen. Ook wisselende bijzondere activiteiten zoals een escape room komen aan bod. Daarnaast wordt voor de leden jaarlijks een groots zomerkamp georganiseerd en gaan alle groepen een weekendje weg!
Naast deze activiteiten is het doel van LEFH om langdurige samenwerkingsverbanden te zoeken met andere (jeugd)organisaties om evenementen te organiseren. Hierbij valt te denken aan de diverse sportverenigingen in het dorp, Jeugdcarnaval Helvoirt en KinderVakantieWerk Helvoirt.
LEFH is onderdeel van stichting D'n Inbreng (voormalige HOJ, de Helvoirts Organisatie voor de Jeugd) en Jeugdhuis D’n Inbreng is haar thuishonk.


Ingevoerd op 15.10.2019 22:21 uur door