01.07.2019 | Nieuws
2019-06-02-bloemenhooijman.jpg LOHA STEUNZENDERACTIE 2019 weer van START

Tijdens het Bierpompfeest van afgelopen week is de STEUNZENDERACTIE 2019 weer gewoon van start gegaan.
Een groep van bijna 250 trouwe steunzenders koopt jaarlijks spontaan een nieuwe steunzenderkaart ten bijdrage van € 5,00; de opbrengst komt geheel ten goede aan de lokale omroep LOHA van de gemeente Haaren.


Naast de subsidie van de gemeente en inkomsten van de adverteerders, zorgen de steunzenders toch voor de krenten in de pap……
Er is op dit moment behoefte aan een tweetal nieuwe camera’s omdat de beide oude camera’s af en toe haperen bij het in- en uitzoomen en eigenlijk al zijn afgeschreven.

De Steunzenderactie loopt gelijk aan het kalenderjaar, maar de officiële opstart is altijd tijdens het jaarlijkse Bierpompfeest op Hemelvaartsdag; aan de kraam van de lokale omroep LOHA worden de eerste nieuwe steunzenderkaarten verkocht of de oude verlengd door het contant betalen van de jaarlijkse bijdrage ad € 5,00.
Daarnaast hebben ook een aantal mensen positief gereageerd op het verzoek om hun bijdrage te storten op de nieuwe bankrekening van LOHA NL51 RABO 0304 1609 70 t.n.v. LOHA; het is wel belangrijk voor de administratieve verwerking dat men dan ook meteen even het adres erbij vermeldt. Anderen willen toch liever aan huis benaderd worden en dat gaan we de komende weken doen.
Bij de vaste steunzenders komt de alom bekende medewerker van LOHA een dezer dagen aan de deur om te vragen of u een (nieuwe) steunzenderkaart wilt kopen (voor nadere info kunt u kijken op de website www.loha.tv of de kabelkrant of even mailen naar info@loha.tv )

Als EXTRA stimulans om nog voor de zomervakantie een STEUNZENDERKAART te kopen, wordt er een EXTRA BOEKET bloemen verloot.
Dus als u voor 1 augustus a.s. uw bijdrage contant betaalt (of hebt betaald via de bankrekening van LOHA NL51 RABO 0304 1609 70 ) doet u gratis mee aan deze EXTRA BLOEMETJES actie……….. een mooi boeket van HOOIJMAN uiteraard!

P.S. Voor de STEUNZENDERS die tijdens het bierpompfeest een nieuwe kaart kochten:
Bloembinderij Hooijman stelde een mooi boeket bloemen beschikbaar om te verloten aan het einde van het bierpompfeest. Middels het draaien aan een bingomolen rolde nummer 2 als winnend lotnummer uit de molen en mevrouw G v.d. Langenberg kreeg het mooie boeket thuis bezorgd.

P.S. Voor NIEUWE STEUNZENDERS van buiten ESCH
Als u ook steunzender van LOHA wilt worden of blijven, mogen wij u dan vragen om uw jaarlijkse bijdrage van € 5,00 voor het jaar 2019 te voldoen op de betaalrekening van
LOHA - NL51 RABO 0304 1609 70 onder vermelding van uw naam en adres en steunzender 2019. (Graag uw adres erbij vermelden! Zodat wij dat ook kunnen terug vinden op het bankafschrift. Dank U. )

Ingevoerd op 01.07.2019 door victor