24.11.2018 | Nieuws
esch-fotosint.jpg Sint verwelkomd bij t Haventje

Zondag 25 november arriveert Sinterklaas in Esch. Om 14.30 uur komt hij per (pakjes)boot aan, over de Essche Stroom. Hij wordt ontvangen bij t Haventje aan de Haarenseweg. De Pieten zijn al eerder in het dorp, vanaf ongeveer 13.15 uur zijn ze op de Pietenpleintjes te vinden op De Beemd, Den Bogerd en de Zantakker.


Let op: Sinterklaas en zijn Pieten hebben dit jaar een andere vaarroute!
Zij zullen door de Essche inwoners opgewacht worden bij t Haventje, waar Sinterklaas en zijn pieten welkom geheten worden door burgemeester Zwijnenburg - van der Vliet. Ook fanfare Sint Willibrordus is aanwezig. De fanfare en de kinderen begeleiden Sinterklaas naar Dorpshuis De Es, via de Haarenseweg. Vanaf 15.00 uur kunnen de kinderen in het dorpshuis feestvieren met Sinterklaas en zijn Pieten.

Slaapkamer
Sinterklaas heeft opnieuw een mooie slaapkamer in Esch. Kinderen en hun (groot)ouders kunnen de slaapkamer bezoeken op dinsdagmiddag 27 november, maandagmiddag 3 december en dinsdagmiddag 4 december, van 15.00 tot 16.00 uur. Daarnaast is de slaapkamer ook op vrijdagavond 30 november geopend. Sinterklaas zou het erg leuk vinden als er op deze avond veel kinderen langskomen. Houd Facebook / het volgende persbericht in de gaten voor de tijden! De slaapkamer is opnieuw in De Opgang, de ruimte achter de sacristie in de H. Willibrorduskerk in Esch.

Ook dit jaar is Sinterklaas weer digitaal bereikbaar, via sinterklaas@soesch.nl. En op de website van Sinterklaas www.soesch.nl staat alle laatste nieuws over Sinterklaas in Esch.

Ingevoerd op 24.11.2018 door victor