16.09.2018 | Nieuws
HOE HERKEN JE DRUGSGEBRUIK?

Dat drugsgebruik een gevaar oplevert voor de gezondheid, wordt door verschillende organisaties in Esch onderkend. Daarom organiseerden zij in april 2018 een avond, waarop een ex-verslaafde vertelde hoe zijn drugsgebruik tot stand kwam en hoe hij er weer vanaf kwam. En wat zijn drugsgebruik betekende voor zijn omgeving.

Op 26 september a.s. vindt in De Es te Esch een tweede informatieavond plaats over drugs en het gebruik ervan. Deze avond wordt georganiseerd door een werkgroep, bestaande uit onder andere inwoners van Esch, voetbalvereniging de Essche Boys, R-newt Jongerenwerk, de GGD en Novadic-Kentron en gefaciliteerd door de gemeente.

De avond wordt ingeleid door het Helder Theater, waarna Novadic-Kentron en de GGD ingaan op vragen rondom drugsgebruik: hoe herken je drugsgebruik?, wat zijn de signalen?, wat zijn de huidige trends? en hoe werkt drugs in het puberbrein?

Uiteraard bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen, uw vragen te stellen en een bijdrage te leveren aan het terugdringen van drugsgebruik en het gebruik van andere middelen.

Datum: woensdag 26 september 2018;
Locatie: De Es te Esch;
Inloop: 19.45 uur;
Aanvang: 20.00 uur;
Einde: 22.00 uur.

Ingevoerd op 16.09.2018 door victor