28.08.2018 | Nieuws
logo-loha-klein.jpg STEUNZENDERACTIE 2018 gaat weer van start.

Hebt u ze ook gemist op het bierpompfeest?
Veel mensen wel!
En dan hebben we het over de medewerkers van LOHA die garant staan voor een snelle en vlotte opstart van de alom bekende STEUNZENDERACTIE.


De voormalige lokale omroep LOESCH had een groep van ruim 250 trouwe steunzenders, die jaarlijks spontaan een bijdrage van € 5,00 betaalden middels het kopen van een zogenaamde Steunzenderkaart. Inmiddels hebben bijna al deze steunzenders de overstap naar LOHA gemaakt. Eigenlijk is er niet veel veranderd, de opbrengst van de Steunzenderactie komt geheel ten goede aan LOHA, de LOKALE OMROEP HAAREN, de lokale omroep voor de hele gemeente Haaren, dus ook kijkers uit Haaren, Helvoirt en Biezenmortel kunnen hun steentje bijdragen, door het kopen van een Steunzenderkaart via info@LOHA.tv
Een Steunzenderkaart kost nog steeds, ja nog steeds!, maar € 5,00!
Nog steeds wordt maandelijks 1 steunzender verrast met het Bloemetje-van-de-maand.

De Steunzenderactie loopt gelijk met het kalenderjaar, maar de officiële opstart is altijd pas tijdens het jaarlijkse Bierpompfeest op Hemelvaartsdag; aan de kraam van de lokale omroep worden de eerste nieuwe steunzenderkaarten verkocht of de oude verlengd door het contant betalen van de jaarlijkse bijdrage ad € 5,00. Dit jaar dus helaas niet mogelijk geweest.
Daarnaast hebben een aantal mensen positief gereageerd op het verzoek om hun bijdrage te storten op de bankrekening van LOHA NL51 RABO 0304 1609 70 t.n.v. LOHA; het is voor de administratieve verwerking heel gemakkelijk als u dan ook even uw adres erbij vermeldt.
Anderen willen toch liever aan huis benaderd worden en dat gaan we de komende weken weer doen. Bij de vaste steunzenders komt Hans van der Lee (De Venakkers 21) een dezer dagen aan de deur om te vragen of u een (nieuwe) steunzenderkaart wilt kopen (voor nadere info mag u altijd bellen naar Christ Pijnenburg 0411-601879)

Als EXTRA stimulans om nog voor de bouwvakvakantie een STEUNZENDERKAART te kopen, wordt er een EXTRA BOEKET bloemen verloot.
Dus als u voor 1 augustus a.s. uw bijdrage contant betaalt (of hebt betaald) via de bankrekening van LOHA NL51 RABO 0304 1609 70 doet u gratis mee aan deze EXTRA BLOEMETJES actie………………... En het boeket is zeker de moeite waard!

P.S.
Als u ook steunzender van LOHA wilt worden (of blijven), mogen wij u dan vragen om uw jaarlijkse bijdrage van € 5,00 voor het lopende jaar 2018 te voldoen op de betaalrekening van LOHA - NL51 RABO 0304 1609 70 onder vermelding van uw naam en adres en steunzender 2018. (Graag uw adres erbij vermelden! Zodat wij dat ook kunnen terug vinden op ons bankafschrift. Dank U. )

Ingevoerd op 28.08.2018 door victor